Ελλάδα

Κορωνοϊός: Επιχειρηματίας που ήταν θετικός στον ιό, έλαβε λάθος διάγνωση ότι δεν νοσεί

29.01.2021 | 18:07 Eνσωμάτωση

Όταν το μοριακό τεστ βγήκε αρνητικό, συνέχισε κανονικά την καθημερινότητά του. Συνάντησε ανθρώπους, πήγε στην δουλειά του και έστειλε τα παιδιά του στο σχολείο. Ο λόγος για έναν επιχειρηματία των νοτίων προαστείων, ο οποίος έμαθε από τρίτους, ότι τελικά νοσεί.

Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του επιχειρηματία ήταν να επικοινωνήσει με το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο ξανά, προκειμένου να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί. Η απάντηση που έλαβε την εξόργισε.

Το λάθος και η… διόρθωση

Δείτε τα έγγραφα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Αυτό είναι το πρώτο e-mail στο οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι δεν ανιχνεύθηκε ο ιός του κορωνοϊού στον 51ος έτους επιχειρηματία. Και αυτό είναι το δεύτερο mail που έφτασε δύο μέρες μετά στα χέρια του και αναφέρει ότι τελικά είναι θετικός.

Τώρα η οικογένεια, αναρωτιέται γιατί ο ΕΟΔΥ δεν ειδοποίησε τους ίδιους αρχικά και επικοινώνησε πρώτα με το σχολείο των παιδιών, ενώ ταυτόχρονα έχουν αρχίσει έναν «μαραθώνιο» τηλεφωνημάτων με όσους ήρθαν σε επαφή το «κενό» διάστημα μεταξύ της λανθασμένης και της σωστής διάγνωσης.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 29/01/2021