Ελλάδα

Γιάννης Μπέζος: Tι λέει για τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο

28.01.2021 | 08:46 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες που έχουν γίνει σχετικά με παρενοχλήσεις και προσβλητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με τον κ. Μπέζο, είναι γνωστό ότι υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές, ωστόσο ο ίδιος στα 30 χρόνια της καριέρας του δε συνάντησε τέτοια φαινόμενα. Ωστόσο, τόνισε ότι αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

«Κάποιοι παρενοχλούν ή εκμεταλλεύονται τη θέση τους», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία, ο κ. Μπέζος υποστήριξε πως περιμένει την τοποθέτηση του ηθοποιού. Δεν αμφισβητεί τα λεγόμενα της κυρίας Ζέτας Δούκα, η οποία είναι η πρώτη που κατήγγειλε λεκτική βία από τον ηθοποιό, ωστόσο ο ίδιος δεν παρατήρησε ποτέ κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά από τον συνάδελφό του, αναγνωρίζει βέβαια τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Μίλησε για το θέμα της βίας, λέγοντας πως είναι άκρως επικίνδυνο, καθώς «έχουμε την τάση να συνηθίζουμε τέτοια φαινόμενα» και πρόσθεσε πως «δεν μπορείς να επεμβαίνεις είτε σωματικά είτε ψυχολογικά σε κάποιον συνάνθρωπό σου».

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 28/01/2021