Ελλάδα

Κορωνοϊός: Συναγερμός στους ειδικούς από τις εικόνες συνωστισμού – Σκέψεις για «κόφτη» στα SMS

25.01.2021 | 16:57

Οι εικόνες συνωστισμού βάζουν σε συναγερμό τους ειδικούς και την κυβέρνηση που είδαν το Σαββατοκύριακο την πόλη να βουλιάζει από κόσμο, ενώ και σήμερα η κάμερα κατέγραψε καταναλωτές και εργαζόμενους να συνωστίζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στη Θεσσαλονίκη και σήμερα οι ουρές στα καταστήματα ήταν μεγάλες παρότι είναι Δευτέρα και πολλοί εργάζονται.

Αυτές οι εικόνες βάζουν σκέψεις στην κυβέρνηση να βάλει κόφτη στα sms για ψώνια, αφού έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο πολίτες να σβήνουν τα παλιά sms και να στέλνουν καινούργια για να μένουν πολλές ώρες στον δρόμο.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης αποκάλυψε πάντως πως αν οι πολίτες δεν αυτοπεριοριστούν είναι εφικτό να υπάρξει η πλατφόρμα που δεν θα επιτρέπει σε κανέναν να ξεγελάσει το σύστημα των sms.

Συναγερμός στους ειδικούς για τις εικόνες συνωστισμού

Οι ειδικοί προειδοποιούν πάντως πως χρειάζεται να ληφθούν άμεσα μέτρα γιατί με δεδομένη και την εμφάνιση της πιο μεταδοτικής μετάλλαξης στην χώρα μας ο κίνδυνος μεγαλώνει.

Ο Νίκος Σύψας υπενθύμισε ότι τέτοιες εικόνες είχαμε δει τα Χριστούγεννα στο Harrod’s και η χώρα κινδυνεύει να γίνει Λονδίνο, όμως πολλοί είναι αυτοί που δεν ακούν τις προτροπές του αφού όπως έγινε γνωστό τα κορονωπάρτι συνεχίζονται και στην Θεσσαλονίκη 9 φίλοι αψήφησαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και έκαναν πάρτι στο οποίο επενέβη η αστυνομία και μοίρασε πρόστιμα.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 25/01/2021

Ελλάδα