Πολιτική

Νέες βόμβες Καλογρίτσα κατά του Νίκου Παππά

20.01.2021 | 13:33

Ρόλο οργανωτή αποδίδει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας στον πρώην Υπουργό Νίκο Παππά σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016, στο συμπληρωματικό του υπόμνημα στον Εισαγγελέα. Η Βάσω Παλαιού έχει τις πληροφορίες

Νέες βόμβες εξαπολύει κατά του Νίκου Παππά ο Χρήστος Καλογρίτσας στο συμπληρωματικό υπόμνημα που κατέθεσε χθες στον εισαγγελέα και αποκαλύπτουν «Τα Νέα».

Ο επιχειρηματίας αποδίδει ρόλο οργανωτή και καθοδηγητή στον Νίκο Παππά για όσα ζοφερά έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και υποστηρίζει ότι όταν ο φάκελος θα φτάσει στη Βουλή θα πρέπει να διερευνηθούν τα αδικήματα της δωροληψίας πολιτικών αξιωματούχων, παρακώλυσης συναγωνισμού, παράβασης καθήκοντος, ηθικής αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση, υφαρπαγής ψευδούς βεβαιώσεως και παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου.

Χαρακτηριστικά ο Χρ. Καλογρίτσας αναφέρει για τον υπουργό Επικρατείας

«Ο τότε Υπουργός Επικρατείας, κ. Νίκος Παππάς, είχε σημαντική και καθοριστική ανάμιξη στο εν λόγω εγκληματικό σχέδιο των εγκαλουμένων, καθώς ήταν αυτός που έφερε σε επαφή όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και οργάνωσε τις κινήσεις. Κατά συνέπεια, δέον όπως ερευνηθεί η ευθύνη του ανωτέρου προσώπου αναφορικά με τα εκτιθέμενα αδικήματα, προκειμένου να αναδειχθεί η πλήρης αλήθεια και να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»

Ο επιχειρηματίας ζητά να καταθέσουν συγκεκριμένοι μάρτυρες, γεγονός που σημαίνει ότι ο εισαγγελέας πρωτοδικών , ο οποίος έχει στα χέρια του τη δικογραφία, πριν αποφασίσει για τη διαβίβασή της στη Βουλή, θα πρέπει να εξετάσει τα πρόσωπα αυτά και να καλέσει για συμπληρωματικές εξηγήσεις του υπευθύνους της λιβανέζικης εταιρείας

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/01/2021

Πολιτική