Ελλάδα

Zέφη Δημαδάμα: Είχα σοκαριστεί, πέρασα ένα διάστημα πολύ αγχωμένη

19.01.2021 | 08:56 Eνσωμάτωση

Σε καταγγελία ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν από κομματικό στέλεχος προέβη μέσω άρθρου της στα σημερινά «ΝΕΑ»η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», η κ. Δημαδάμα αναφέρθηκε στο γεγονός.

«Υπήρξε εμπειρία που απέτρεψα και γρήγορα αντιμετώπισα. Έγινε από κομματικό στέλεχος που έχει αποσυρθεί πολλά χρόνια. Έγινε πολλά χρόνια πριν το περιστατικό. Είχα σοκαριστεί τότε. Αλλά δεν είχα τέτοιου τύπου, όπως της κ. Μπεκατώρου, εμπειρία κακοποίησης ή ασέλγειας. Πέρασα ένα διάστημα πολύ αγχωμένη, ακόμα και για το αν θα πρέπει να αποσυρθώ και από την πολιτική» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Και με ενοχλεί», συμπλήρωσε, «όταν ακούω ότι ‘’τώρα το θυμήθηκαν, μήπως θέλουν δημοσιότητα’’. Η πάλη με τους εφιάλτες είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ειδικά όπως στην περίπτωση της Σοφίας Μπεκατώρου».

Σύμφωνα με την κ. Δημαδάμα, υπάρχουν πολλές ανάλογες καταγγελίες. «Πολλές γυναίκες δεν θέλουν να μιλήσουν γιατί είναι σίγουρες ότι θα διαπομπευθούν. Τα φαινόμενα είναι πάρα πολλά, δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Πρέπει κάποια στιγμή να σπάσει το απόστιμα» είπε, ενώ τόνισε ότι μέσω του άρθρου της, θέλησε να αφυπνιστούν «οι γυναίκες και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα».

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 19/01/2021