Κόσμος

Η Μελάνια Τραμπ αποχαιρέτησε τον λαό των ΗΠΑ και τον Λευκό Οίκο με βιντεομήνυμα

19.01.2021 | 07:01 Eνσωμάτωση

Η Μελάνια Τραμπ αποχαιρέτησε τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών και τον Λευκό Οίκο με βιντεομήνυμα.

Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, δήλωσε ιδιαίτερα περήφανη που υπηρέτησε τον αμερικανικό λαό τα τελευταία 4 χρόνια.

Κάτι αντίστοιχο, ωστόσο, δεν αναμένεται και από το σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αύριο, στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, θα λείπει από την Ουάσιγκτον.

Υπάλληλος εστιατορίου έσωσε παιδί που το κακοποιούσαν οι γονείς του

Την ίδια ώρα, συγκίνηση προκαλεί υπόθεση που ήρθε στο φως από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου υπάλληλος εστιατορίου έσωσε παιδί που το κακοποιούσαν οι γονείς του, με βοήθεια την παρατηρητικότητά της.

Η υπάλληλος παρατήρησε την οικογένεια που είχε πάει να φάει, με τους γονείς να τρώνε, αλλά το μικρό παιδί όχι. Τότε η ίδια ρώτησε αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το φαγητό, με τον πατριό του παιδιού να απαντάει ότι το παιδί θα φάει το δείπνο του στο σπίτι.

Στη συνέχεια η υπάλληλος, παρατηρώντας γδαρσίματα στο παιδάκι, έγραψε ένα σημείωμα ρωτώντας το παιδί αν χρειάζεται βοήθεια, με το παιδί να της απαντάει θετικά.

Η υπάλληλος κάλεσε τις αρχές, και από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο πατριός του παιδιού κακοποιούσε το παιδάκι. Η έρευνα οδήγησε στη σύλληψη και της μητέρας του παιδιού, για αμέλεια, και για το γεγονός ότι δεν κατήγγειλε την κακοποίηση.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 19/01/2021