Αθλητικά

Άννα Κορακάκη: H πανδημία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου

17.01.2021 | 09:26 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε η Ολυμπιονίκης Αθλήτρια Σκοποβολής, Άννα Κορακάκη για την πανδημία, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με την Ολυμπιονίκη, για πολλούς αθλητές αυτή η καραντίνα ήταν πάρα πολύ δύσκολη, καθώς τους καθήλωσε σε περιορισμένο αριθμό χώρων.

Εξήγησε πως για τους αθλητές που έχουν προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει δοθεί ειδική άδεια από τη γενική γραμματεία αθλητισμού για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, ωστόσο οι μετακινήσεις περιορίζονται στη διαδρομή από το σπίτι στην προπόνηση και τούμπαλιν.

Αυτή τη στιγμή, όλες οι διοργανώσεις έχουν ακυρωθεί, γεγονός που επηρεάζει και την ψυχολογία των αθλητών.

Όπως υποστήριξε η Ολυμπιονίκης, η κατάσταση σε όλες τις χώρες είναι η ίδια και αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι ότι όλες οι δυσκολίες είναι κοινές για όλο τον πλανήτη. Μιλώντας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είπε ότι σύμφωνα με την ολυμπιακή επιτροπή, αυτοί θα γίνουν κανονικά, κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις.

Μίλησε ακόμα για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, υποστηρίζοντας πως δεν είναι εύκολο πράγμα να παραδεχτείς δημόσια ένα βιασμό. Το άκουσμα της είδησης άφησε όλο τον αθλητικό χώρο άφωνο και από τώρα και στο εξής, τέτοια επαίσχυντα περιστατικά θα καταγγέλλονται. Η αθλήτρια συνεχάρη την συναθλήτριά της για την απόφαση να μοιραστεί αυτό το τραυματικό βίωμα

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 17/01/2021