Ελλάδα

Χωρίς τζίρο επί μήνες τα κέντρα αισθητικής

09.01.2021 | 10:16 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο και τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα μίλησε η Πρόεδρος της Ένωσης Αισθητικών Βορείου Ελλάδος, Φωτεινή Κλιάνη, αναφορικά με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, παραμένοντας κλειστός εδώ και δύο μήνες. 

«Εδώ και δύο μήνες τα κέντρα αισθητικής παραμένουν κλειστά. Ένας κλάδος κινδυνεύει με αφανισμό. Ενώ άνοιξαν τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης νυχιών, τα κέντρα αισθητικής παρέμειναν κλειστά. Αυτό το γνωρίζει ο κόσμος. Ωστόσο υπάρχει η τοποθέτηση της κυβέρνησης που έχει ομολογήσει ότι έκανε λάθος. Τώρα θέλουμε έμπρακτα τη βοήθεια της κυβέρνησης. Η γυναικεία επιχειρηματικότητα βάλλεται διπλά. Θέλουμε την κυβέρνηση κοντά μας με μέτρα στήριξης», είπε η κ. Κλιάνη.

«Παρατηρήθηκε μεγάλος όγκος καταγγελιών και παραπόνων στο σύλλογο Επαγγελματιών Αισθητικών Βορείου Ελλάδος. Κινητοποιήθηκε όλος ο κλάδος γιατί έλεγαν στην τηλεόραση ότι είναι ανοιχτά τα κέντρα αισθητικής, αλλά δεν ήταν. Πέρασαν οι γιορτές έτσι. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στη διάρκεια της καραντίνας καλύπτονταν από ιατρικά κέντρα», συνέχισε η ίδια.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 09/01/2021