Κόσμος

Χαμός για τον σχεδιαστή Γουάνγκ: Βροχή οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

08.01.2021 | 17:53

Αντιμέτωπος με καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης είναι ο δημοφιλής Αμερικανός σχεδιαστής, Αλεξάντερ Γουάνγκ.

Μοντέλα κατηγορούν τον σχεδιαστή για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση, αφού τους πρόσφερε σε πάρτι νερό με το ναρκωτικό Molly.

Απαντώντας στις εν λόγω κατηγορίες, ο Αλεξάντερ Γουάνγκ απέστειλε ένα email προς όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους του οίκου του τονίζοντας «πως έχει πέσει θύμα εκβιασμών και ψευδών καταγγελιών και πως η αλήθεια θα λάμψει όταν ο ίδιος βγει αλώβητος από αυτήν την περιπέτεια» που ετοιμάζεται πλέον να πάρει και δικαστικές διαστάσεις.

Το μοντέλο και γραφίστας Όουεν Μούνεϊ, κατηγόρησε την προηγούμενη εβδομάδα τον 37χρονο Αμερικανό σχεδιαστή ότι τον θώπευσε μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Νέα Υόρκη το 2017.

Έκτοτε μαζί του «ενώθηκαν» και άλλες φωνές.

«Ήμουν μόνος μου και ένας τύπος δίπλα μου προφανώς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν μπορούσε κανείς να κουνηθεί. Έτσι άρχισε να με αγγίζει. Πάνω στο πόδι μου, στον καβάλο μου. Με έκανε να παγώσω και ήμουν τόσο σοκαρισμένος. Στη συνέχεια κοίταξα αριστερά για να δω ποιος ήταν και βλέπω τον διάσημο σχεδιαστή μόδας. Απλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το έκανε αυτό σε μένα. Σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο και απλά έπρεπε να απομακρυνθώ», ανέφερε.

Ποιος είναι ο Αλεξάντερ Γουάνγκ

Ο ιδιαίτερος σχεδιαστής έχει πολλές διακρίσεις και υπήρξε ιδιαίτερα εξωστρεφής.

Η φήμη του εκτοξεύτηκε το 2008 όταν βραβεύτηκε από τη VOGUE.

Από το 2012 έως το 2015 υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής μεγάλου οίκου από όπου και αποχώρησε για να επεκταθεί με δικό του κατάστημα και στην Ευρώπη.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 08/01/2021

Κόσμος