Κόσμος

Νέο πάρτι Ελλήνων στο Ντουμπάι

08.01.2021 | 17:00

«Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (ένα μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο Millenium Hotel όπου θα παίξω μουσική.

Η ζωή στο Ντουμπάι συνεχίζει κανονικά με κοσμικά πάρτι και ψυχαγωγικά σόου να προγραμματίζονται μέσα στον Ιανουράριο 2021, παρότι ο κορωνοϊός επιμένει να δείχνει το εφιαλτικό του πρόσωπο.

Η Ελληνίδα DJ Άντζελα Παντελή, σε συνέντευξη της στη Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται πυρετωδώς για θεματικό ελληνικό πάρτι, που θα πραγματοποιηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στις 15 Ιανουαρίου.

«Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (ένα μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο Millenium Hotel όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη, η κατάσταση λόγω έξαρσης του Covid-19 είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία», ανέφερε συγκεκριμένα.

Την ίδια ώρα μυστικά πάρτι σε βίλες «ακύρωσε» έρευνα της αστυνομίας. Κάποιοι σχεδίαζαν να κάνουν πάρτι σε περιοχές όπως ο Ωροπός, η Κινέτα, η Μεσόγεια και το Λαγονήσι.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Καλλιακμάνη Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.«Είχαμε 15 περιπτώσεις για πάρτι σε σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Έγιναν συναθροίσεις, αλλά δεν είχαμε υπερβολές. Είδαμε πάρτι στο εξωτερικό 2.000 ατόμων».

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 08/01/2021

Κόσμος