Ελλάδα

Κορυφώνεται η αγωνία για την επόμενη ημέρα στο λιανεμπόριο

07.01.2021 | 17:25

Κορυφώνεται η αγωνία για την επόμενη ημέρα στο λιανεμπόριο - Φόβος στην αγορά πως η έξαρση του κορωνοίού θα ξανακλείσει τα μαγαζιά.

Μπρος γκρεμός, πίσω ρέμα και στο βάθος λουκέτα για τους επιχειρηματίες, που από την μία ακούν την κυβέρνηση να ετοιμάζει την επαναφορά του click away, από την άλλη βλέπουν τον έκδηλο φόβο των επιδημιολόγων ότι τα χειρότερα έρχονται, την ώρα που οι ίδιοι παλεύουν με κατεβασμένα ρολά να αποφύγουν το οριστικό λουκέτο.

Ο φόβος των καταστηματαρχών είναι πως ακόμα και αν βάλουν μπροστά τις επιχειρήσεις τους σύντομα μπορεί να βρεθούν και πάλι να κλείνουν και αυτό σημαίνει πως θα μείνουν εμπορεύματα απούλητα, πελάτες δυσαρεστημένοι και έξοδα που θα έχουν γίνει απλήρωτα.

Στην αγορά οι επιχειρηματίες περιμένουν με αγωνία το τι θα τους επιφυλαξει το μελλον και θέλουν διαβεβαιώσεις πως δεν θα βρεθούν εκτεθιμένοι απέναντι στους προμηθευτές τους, στους πελάτες τους αλλά και το προσωπικό που απασχολούν.

Και ενώ η κυβέρνηση μοιάζει να έχει πάρει τις οριστικές της αποφάσεις οι επιδημιολογοι επιμένουν πως κάθε συγχρωτισμός δημιουργεί κίνδυνους.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 07/01/2021