Ελλάδα

Χαριστική βολή στην αγορά το «άνοιξε-κλείσε»

05.01.2021 | 08:23

Μετά τα νέα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σταματάει και το click away με αποτέλεσμα όλες οι παραγγελίες που είχαν γίνει πριν από την ανακοίνωση, να μένουν… στο ράφι.

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος, Νίκος Κώτσης, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες μετά το κλείσιμο του click away.

Σύμφωνα με τον κ. Κώτση, πλέον υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τα δέματα τα οποία δεν μπορούν να παραλάβουν οι πελάτες. Μάλιστα, οι ταχυμεταφορές έχουν θέσει πλαφόν, που επιτρέπει μέχρι 9 αποστολές τη μέρα.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 05/01/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Άρση μέτρων: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, είναι η λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν αύριο, Παρασκευή (22/1), με κύριο θέμα την επιστροφή των μαθητών στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας. Στην συζήτηση έχει μπει αυτή την εβδομάδα και το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Για τον επόμενο μήνα φαίνεται πως μεταφέρεται η συζήτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα της εστίασης, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράζει την πεποίθησή του μιλώντας στο MEGA, ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις. Όλα αυτά βεβαίως εξαρτώνται άμεσα από την εξέλιξη της επιδημιολογικής εικόνας.