Ελλάδα

«Προαιρετικά» τα μέτρα για όσους επέστρεψαν από Ντουμπάι

05.01.2021 | 08:29 Eνσωμάτωση

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι ταξιδιώτες που επέλεξαν να περάσουν τις φετινές γιορτές στο εξωτικό Ντουμπάι. Ο Γιώργος Παπαλεξανδρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA»για τη διαδικασία... επαναπατρισμού.

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι ταξιδιώτες που επέλεξαν να περάσουν τις φετινές γιορτές στο εξωτικό Ντουμπάι. Ο Γιώργος Παπαλεξανδρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA»για τη διαδικασία… επαναπατρισμού.

Η έξοδος από τη χώρα μας προς το Ντουμπάι δεν απαγορεύεται. Ωστόσο είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος μέσω rapid test σε όσους βρίσκονταν στην πτήση από τα εμιράτα.

Tην ίδια ώρα ο σάλος από το πρωτοχρονιάτικο γλέντι Ελλήνων διασήμων στον εξωτικό προορισμό δεν λέει να κοπάσει.

«Για να πετάξουμε προς το Ντουμπάι 96 ώρες πριν έπρεπε να κάνουμε τεστ, υπήρχαν μέτρα ασφάλειας και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Στο Ντουμπάι τα μέτρα είναι επίσης πολύ αυστηρά με θερμομετρήσεις,  ενώ όλοι κυκλοφορούν με μάσκες, αντισηπτικά κλπ» δήλωσε ο Γιώργος Παπαλεξανδρής μιλώντας για το ταξίδι στο Ντουμπάι.

«Από το αεροδρόμιο μας ενημέρωσαν πως είναι προαιρετική η καραντίνα και είναι στην ατομική ευθύνη του καθενός πώς θα αντιμετωπίσει την κατάσταση» δήλωσε ακόμη μιλώντας για την επιστροφή του από τον εξωτικό προορισμό, ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν έγιναν έλεγχοι σε όλους τους επιβάτες που γύρισαν από το Ντουμπάι.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 05/01/2021