Πολιτισμός

Ο Ηλίας Βρεττός στο MEGA Σαββατοκύριακο

03.01.2021 | 10:00

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο βρέθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε, ενώ χάρισε στους τηλεθεατές του MEGA και ένα τραγούδι του.

Ο Ηλίας Βρεττός, έστειλε ένα γλυκό μήνυμα στη γιαγιά του, η οποία σήμερα έχει τα γενέθλιά της. «Σήμερα η γιαγιά μου κλείνει τα 100. Η γιαγιά μου γεννήθηκε το 1921 και είναι ακόμα μαζί μας! Σε αγαπάω πολύ γιαγιά μου, εύχομαι να είσαι μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμα, να γιορτάσουμε πολλές πρωτοχρονιές μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι άνθρωπος που ζω στην κοινωνία, δεν είμαι κάτι διαφορετικό από το μέσο άνθρωπο. Βρεθήκαμε σε μια υπέροχη πρωτοβουλία της Πειραϊκής εκκλησίας, στο ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχιας. Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα και φέτος την πρόσκληση και στο στούντιο δεν ήξερα ότι θα είμαι μαζί σας και απέκτησα δύο φίλους. Δεσμεύτηκα εκείνη την ημέρα ότι θα έρθω, και χαίρομαι που είμαι σήμερα εδώ μαζί σας», ανέφερε ο ίδιος για τη γνωριμία του με το Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα.

«Δεν ξέρω πόσα χρόνια, πρέπει να είναι πάνω από 15-16 χρόνια που έχω να κάνω Πρωτοχρονιά χωρίς να δουλεύω. Πολλά χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνω για δέκα λεπτά Πρωτοχρονιά γρήγορα, και να πηγαίνω στο μαγαζί, και να λέω πότε θα μπορέσω να κάνω πρωτοχρονιά με τους δικούς μου. Φέτος εδώ και πολλούς μήνες δεν εργάζομαι, και είναι κάτι εξαιρετικά δυσάρεστο από όλες τις απόψεις. Κυρίως οικονομικά, ενεργειακά, από άποψη δημιουργίας. Ψάχνουμε να δούμε ένα φως στο τούνελ που νομίζω ότι έρχεται με τη νέα χρονιά. Όλος ο κόσμος μπαίνοντας στο 2021 αισθάνομαι ότι έχει μια αισιοδοξία. Πρώτος θα το κάνω το εμβόλιο όταν μου δοθεί η ευκαιρία», ανέφερε ο Ηλίας Βρεττός σχετικά με τα διαφορετικά φετινά Χριστούγεννα.

Στην εκπομπή μίλησε και ο κ. Άρης Δρεπανίδης, διευθυντής του παιδικού χωριού SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης, σχετικά με το πώς μπορεί ο καθένας μας να βοηθήσει στο έργο των χωριών SOS. «Πραγματικά ο καθένας μπορεί να βοηθήσει, το ποσό είναι πολύ λίγο και δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να βοηθάς παιδικές ψυχές. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικοί ήρωες. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αυτή είναι η καλή πλευρά της τηλεόρασης και χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτήν», είπε ο Ηλίας Βρεττός.

Λίγο πριν αποχωρήσει, ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε με το κοινό του MEGA το καινούργιο του τραγούδι, με τίτλο «Τον άνθρωπο το λάθος».

 

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 03/01/2021

Πολιτισμός