Κόσμος

Συλλήψεις για πρωτοχρονιάτικα πάρτι σε Λονδίνο, Σίδνεϋ και Σαν Ντιέγκο

02.01.2021 | 06:34 Eνσωμάτωση

Παρά τις προειδοποιήσεις για τους κινδύνους που έκρυβαν τα πρωτοχρονιάτικα πάρτι, ο κόσμος δεν υπάκουσε σε όλες τις περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να γίνουν συλλήψεις σε Λονδίνο, Σίδνεϋ και Σαν Ντιέγκο.

Σε αποκλειστικά πλάνα της εφημερίδας Sun φαίνεται η εισβολή των αστυνομικών σε σπίτι στο Λονδίνο όπου βρίσκονταν πολλοί καλεσμένοι. Αντίστοιχες εικόνες σε κλαμπ στο Σίδνεϋ, ενώ πάρτι με τουλάχιστον 300 άτομα πραγματοποιήθηκε και στο Σαν Ντιέγκο.

Την ίδια ώρα στην Ουχάν της Κίνας, εκεί από όπου ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού, φαίνεται πως έχουν ξεχάσει τον ιό, καθώς εικόνες που έρχονται από το σημείο δείχνουν τους κατοίκους να συνωστίζονται στους δρόμους της πόλης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και να κάνουν πάρτι με τη συμμετοχή πολλών ατόμων.

Εν τω μεταξύ, ο κορωνοϊός συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία, καθώς παρατηρείται αύξηση κρουσμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες, και όχι μόνο. Στη Γαλλία καταγράφηκαν εχθές 19.000 κρούσματα και στην Ιταλία 22.000, ενώ ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων σημειώθηκε στις ΗΠΑ όλη την περασμένη εβδομάδα.

Στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε την οργή του για τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας που «πέρασε» η Γερουσία.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 02/01/2021