Ελλάδα

Πλατεία Συντάγματος: Η πόλη ξυπνάει τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς

02.01.2021 | 06:09

Στην στολισμένη πλατεία Συντάγματος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η κάμερα του MEGA Σαββατοκύριακο, καταγράφοντας το ξύπνημα της πόλης τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς.

Αν και νωρίς το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας παρατηρείται κάποια κινητικότητα, με αυτοκίνητα που κινούνται αλλά και τα δρομολόγια των ΜΜΜ.

Χθες το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στους γύρω δρόμους, παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 02/01/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Άρση μέτρων: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, είναι η λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν αύριο, Παρασκευή (22/1), με κύριο θέμα την επιστροφή των μαθητών στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας. Στην συζήτηση έχει μπει αυτή την εβδομάδα και το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Για τον επόμενο μήνα φαίνεται πως μεταφέρεται η συζήτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα της εστίασης, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράζει την πεποίθησή του μιλώντας στο MEGA, ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις. Όλα αυτά βεβαίως εξαρτώνται άμεσα από την εξέλιξη της επιδημιολογικής εικόνας.