Κόσμος

Μία περίεργη χρονιά έως το τέλος της, το 2020

02.01.2021 | 13:20 Eνσωμάτωση

Αργά και βασανιστικά το 2020 παραχώρησε επιτέλους τη θέση του στο 2021 και σίγουρα σε κανέναν δεν θα λείψει αυτή η μαύρη χρονιά του κορωνοϊού. Λίγο πριν «αποσωληνωθεί» η δίσεκτη χρονιά, υπήρξαν κάποιοι αποχαιρετισμοί που αν μη τι άλλο ήταν αρκετά παράξενοι.

Η τραγουδίστρια Σοφία Ελάρ υποδέχεται το νέο χρόνο στη Μαδρίτη τραγουδώντας με τον σύντροφό της. Λίγο η μαγεία της στιγμής, λίγο τα μακριά μαλλιά, λίγο η απροσεξία, η Σοφία λαμπαδιάζει. Αιτία τα διακοσμητικά κεριά στο τραπεζάκι ακριβώς από πίσω της.

Λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2021 η ολλανδική εταιρεία κινουμένων σχεδίων ΑΝΙΜΑΑΚ κυκλοφόρησε ένα βίντεο θέλοντας να δείξει με ποιο τρόπο το εμβόλιο καταστρέφει τον θανατηφόρο ιό.

Πρωταγωνίστρια του βίντεο μία σύριγγα που πλησιάζει πολύ προσεκτικά το φιαλίδιο.

Γεμίζει με την θαυματουργή ουσία, εκτοξεύεται στον ουρανό και τρυπά τον κορωνοϊό. Η ολλανδική εταιρεία αποχαιρετά το 2020 με τις λέξεις «Το 2021 μπορεί μόνο να γίνει καλύτερο».

Τα ρομποτάκια της Boston Dynamics είχαν τον δικό τους τρόπο να καλωσορίσουν το 2021. Με καταπληκτικές κινήσεις και απίστευτη ευλυγισία τα ανθρωποειδή χόρεψαν στους ρυθμούς της μεγάλης επιτυχίας του 1962 «Do You Love Me?».

Στην χορευτική ροκ-εν-ρολ παράσταση πήραν μέρος τα ανθρωποειδή Άτλας, ένα ρομπότ Σποτ που μοιάζει με σκύλο και ένα Χαντλ με χαρακτηριστικά στρουθοκαμήλου.

Οι μεταλλικοί χορευτές έχουν το ύψος ενός κανονικού ανθρώπου και το απόκοσμο είναι ότι μοιάζουν να το διασκεδάζουν πραγματικά.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 02/01/2021