Ελλάδα

Η βασιλόπιτα… εμβόλιο που θα ξορκίσει τον κορωνοϊό

02.01.2021 | 09:29

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «ΑΒΕΡΩΦ», Μάριος Παπαδόπουλος, για τις πρωτότυπες δημιουργίες του σχετικά με τη φετινή βασιλόπιτα.

Δεν πρόκειται για το γλυκό που έχουμε συνηθίσει να τρώμε κάθε χρόνο, αλλά για μια βασιλόπιτα… εμβόλιο που θα γλυκάνει και τους πιο απαιτητικούς.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη και ως τέχνη επηρεάζεται από τα δρώμενα σε μια κοινωνία. Γι’ αυτό το λόγο, φέτος προσπάθησε να ξορκίσει το κακό με αυτές τις πρωτότυπες δημιουργίες, ώστε να δώσει έναν τόνο γλυκύτητας στον κόσμο.

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 02/01/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Άρση μέτρων: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, είναι η λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν αύριο, Παρασκευή (22/1), με κύριο θέμα την επιστροφή των μαθητών στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας. Στην συζήτηση έχει μπει αυτή την εβδομάδα και το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Για τον επόμενο μήνα φαίνεται πως μεταφέρεται η συζήτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα της εστίασης, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράζει την πεποίθησή του μιλώντας στο MEGA, ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις. Όλα αυτά βεβαίως εξαρτώνται άμεσα από την εξέλιξη της επιδημιολογικής εικόνας.