Ελλάδα

Μετά το click away έρχεται το click in shop

31.12.2020 | 13:15

Μετά το click away, έρχεται το click in shop. Απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι να κλείσουμε ραντεβού με το κατάστημα ώστε να πάμε εκεί και όχι απλά να παραλάβουμε κάποια παραγγελία, αλλά και να δοκιμάσουμε.

Αυτό είναι το click in shop. Το ραντεβού που από τον Ιανούαριο, αν δεν αλλάξουν δραματικά τα επιδημιολογικά στοιχεία, θα μας βάζει μέσα στο κατάστημα της λιανικής, δίνοντάς μας τη δυνατότητα της δοκιμής πριν από την αγορά.

Μετά το click away που ήρθε για να μείνει και το click in shop θα είναι η επιλογή για τους λιγότερο εξοικειωμένους με το διαδίκτυο καταναλωτές. Αυτή η παραλλαγή θα αποτελέσει, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Οι καταναλωτές θα έχουν πια και το δικαίωμα, με κανόνες που θα τεθούν, να δοκιμάσουν το προϊόν πριν από την αγορά.

Στόχος είναι να προλάβουν οι έμποροι τις χειμερινές εκπτώσεις με ημερομηνία έναρξης στις 11 Ιανουαρίου. Το υπουργείο Ανάπτυξης έχει ήδη επεξεργαστεί το σχέδιο που θα προτείνει στους εμπειρογνώμονες αμέσως μετά τις γιορτές.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 31/12/2020

Ελλάδα
Ελλάδα

Άρση μέτρων: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, είναι η λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν αύριο, Παρασκευή (22/1), με κύριο θέμα την επιστροφή των μαθητών στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας. Στην συζήτηση έχει μπει αυτή την εβδομάδα και το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Για τον επόμενο μήνα φαίνεται πως μεταφέρεται η συζήτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα της εστίασης, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράζει την πεποίθησή του μιλώντας στο MEGA, ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις. Όλα αυτά βεβαίως εξαρτώνται άμεσα από την εξέλιξη της επιδημιολογικής εικόνας.