Ελλάδα

Καταδρομική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Κηφισιά

30.12.2020 | 09:00

Καταδρομική επίθεση πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, δύο αυτοκίνητα πάρκαραν έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Κηφισιά και από αυτά κατέβηκαν τέσσερα άτομα με κουκούλες.

Οι δράστες πήδηξαν τον εξωτερικό φράχτη, μπήκαν στον προαύλιο χώρο, έσπασαν τη τζαμαρία με βαριοπούλες και μπήκαν στο κτίριο όπου υπήρχε ένα ΑΤΜ.

Στη συνέχεια το ανατίναξαν προξενώντας μικρή έκρηξη, πήραν τα χρήματα που υπήρχαν μέσα, και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο βρίσκεται η σήμανση και άνδρες της αστυνομίας για να συλλέξουν στοιχεία για να εντοπίσουν τους δράστες.

Σημειώνεται ότι στο χώρο υπάρχουν κάμερες εσωτερικά και εξωτερικά.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 30/12/2020

Ελλάδα
Ελλάδα

Άρση μέτρων: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, είναι η λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν αύριο, Παρασκευή (22/1), με κύριο θέμα την επιστροφή των μαθητών στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας. Στην συζήτηση έχει μπει αυτή την εβδομάδα και το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Για τον επόμενο μήνα φαίνεται πως μεταφέρεται η συζήτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα της εστίασης, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράζει την πεποίθησή του μιλώντας στο MEGA, ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις. Όλα αυτά βεβαίως εξαρτώνται άμεσα από την εξέλιξη της επιδημιολογικής εικόνας.