Ελλάδα

Αντιδράσεις για την παράταση του σκληρού lockdown σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα

30.12.2020 | 08:18

Στην περιοχή της Ελευσίνας βρέθηκε η κάμερα του Κοινωνία Ώρα MEGA, μία από τις περιοχές στις οποίες πήρε παράταση στο σκληρό lockdown, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Στο MEGA μίλησε η εργαζόμενη σε ιδιωτική εταιρία καθαρισμού, Ελένη Παπαδοπούλου, σχετικά με την κατάσταση στην περιοχή.

«Μένω Ασπρόπυργο και νομίζω ότι τα μέτρα που έχουν πάρει για αυτές τις περιοχές είναι άδικα. Πρέπει να έχουν όλοι ίδια αντιμετώπιση. Ο κόσμος θα καταστραφεί. Έχει και εδώ μαγαζιά. Έχει πολλά εργοστάσια, πολύς κόσμος έρχεται από άλλες περιοχές. Έρχονται οι εργαζόμενοι εδώ, κάνουν τεστ, και γράφονται τα κρούσματα στον Ασπρόπυργο ή στην Ελευσίνα. Δεν έχουμε τόσο κόσμο για να βγάλουμε αυτά τα κρούσματα που αναφέρουν», ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου.

«Πριν 15 λεπτά έχουμε κάνει τεστ. Δεν μπαίνουμε στη δουλειά αν δεν κάνουμε τεστ. Κάνουμε τεστ κάθε τρεις μέρες», πρόσθεσε η ίδια.

Σημειώνεται ότι εχτές, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την παράταση του αυστηρού lockdown σε δύο δήμους της δυτικής Αττικής, τον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα, καθώς και σε ορισμένους δήμους της Κοζάνης, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου στις 6 το πρωί.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 30/12/2020

Ελλάδα