Ελλάδα

Βροχές σήμερα – Τι καιρό να περιμένουμε την Πρωτοχρονιά

27.12.2020 | 07:12 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο και τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα μίλησε ο μετεωρολόγος του σταθμού, Γιάννης Καλλιάνος, αναφορικά με το τι καιρό να περιμένουμε σήμερα.

«Θα είναι βροχερός ο καιρός σήμερα. Για 24 ώρες θα έχουμε βροχές που θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Άρα το επόμενο 24ωρο και στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τμήματα από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Θράκη, αλλά και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου θα έχουμε μπόρες, βροχές αλλά και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Συμπεριλαμβάνεται και η περιοχή της Αττικής. Ο καιρός θα είναι μαλακός ως προς τις θερμοκρασίες, κατά 5-6 μονάδες πιο αυξημένες από τη μέση τιμή για την εποχή», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Στη δυτική Ελλάδα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί εκεί θα έχουμε ισχυρές καταιγίδες, που ενδεχομένως να έχουν ένταση και διάρκεια. Προσοχή και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Είναι μια κακοκαιρία εξπρές», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ήπια φαίνονται τα πράγματα για τις 31 του μηνός αλλά και την Πρωτοχρονιά. Θα έχουν ήπιες θερμοκρασίες και οι δύο ημέρες. Ως προς τις βροχοπτώσεις, κυρίως στη δυτική Ελλάδα και στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα θα έχουμε τοπικές βροχές, άνευ σημασίας», κατέληξε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 27/12/2020