Κόσμος

ΗΠΑ: Σε βομβιστή αυτοκτονίας αποδίδουν οι Αρχές την έκρηξη στη Νάσβιλ

27.12.2020 | 14:07 Eνσωμάτωση

Σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας αποδίδουν οι αμερικανικές Αρχές την έκρηξη στην πόλη Νάσβιλ το πρωί των Χριστουγέννων.

Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο ανατινάχθηκε αφού προηγουμένως ακούστηκε πολλές φορές μήνυμα το οποίο προειδοποιούσε τους κατοίκους να απομακρυνθούν. Λίγες ώρες μετά την έκρηξη, οι Αρχές βρήκαν ανθρώπινο ιστό στα συντρίμμια.

Οι αρχές ερευνούν ένα σπίτι στο προάστιο του Νάσβιλ, Αντιόχεια. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μια δορυφορική φωτογραφία ενός παρόμοιου οχήματος, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το συγκεκριμένο σπίτι, οδήγησε τις Αρχές. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν ένας 60χρονος ο οποίος το χάρισε πριν από ένα μήνα σε μια ανύπαντρη μητέρα. Ο 60χρονος είχε μανία με θεωρίες συνωμοσίας.

Πυροβολισμοί σε αίθουσα μπόουλινγκ

Άγνωστος σπέρνει τον τρόμο σε αίθουσα μπόουλινγκ στην πόλη Ρόκφορντ, στο Ιλινόι των Ηνωμένων Πολιτειών. Όταν έφτασε η αστυνομία, τρία άτομα ήταν ήδη νεκρά.

Τουλάχιστον δύο από τα θύματα είναι έφηβοι. Οι Αρχές χαρακτήρισαν την επίθεση ως εγκληματική ενέργεια χωρίς άλλες διαστάσεις.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 27/12/2020