Ελλάδα

Έφοδοι σε σπίτια και συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ για «κορωνοπάρτι»

26.12.2020 | 13:34 Eνσωμάτωση

Εφόδους σε σπίτια με την παρουσία δικαστικών λειτουργών πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία μετά από καταγγελίες για την διενέργεια πάρτι με συμμετοχή πολλών ατόμων.

Χειροπέδες σε περισσότερα από δέκα άτομα τα οποία διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν στα σπίτια τους παραβιάζοντας τα μέτρα των αρχών πραγματοποίησε η Αστυνομία σε Ιόνιο και Στερεά Ελλάδα.

ΕΦΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Λίγο μετα τις 10 το βράδυ στην τοπική αστυνομία της Κεφαλονιάς έγινε καταγγελία που ανέφερε πως σε σπίτι στο Αργοστόλι είναι συγκεντρωμένα 35 άτομα.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί μαζί με δικαστικό λειτουργού που έδωσε το πράσινο φως για έφοδο.

Οι αρχές προχωρήσαν σε δυο συλλήψεις. Στον ιδιοκτήτη όπου του επέβαλλαν το πρόστιμο των 3.000 ευρώ ενώ πέρασαν χειροπέδες σε ένα ακόμη άτομο καθώς στην κατοχή εντόπισαν μικροποσότητα κάνναβης.

Σε έξι ακόμη άτομα επέβαλαν 300 ευρώ πρόστιμο ενώ κατά τη διάρκεια των ελέγχων στο σπίτι βρέθηκαν και τρία όπλα με δεκάδες σφαίρες.

ΕΠΑΙΖΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΣΤΑΝΗ

Η δεύτερη έφοδος της ΕΛΑΣ έγινε σε αγροικία στον Άγιο Λέοντα Ζάκυνθου.
Εννέα άτομα εντοπίστηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα να παίζουν χαρτιά παραβιάζοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας.
Οι αστυνομικοί προχωρήσαν σε συλλήψεις όλων των ατόμων ενώ παρών στην επιχείρηση ήταν και εισαγγελέας.
3.000 ευρώ ήταν το πρόστιμο στον ιδιοκτήτη ενώ 300 ευρώ τόσο για άσκοπη μετακίνηση όσο και για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν σε εννέα άτομα.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκαν τρία μασούρια εκρηκτική ύλης και περισσότερα από 100 μέτρα φυτίλι.

ΚΑΡΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Τα πρόστιμα για παράνομα πάρτι στο Ιόνιο συνεχίστηκαν στη Λευκάδα. Η αστυνομία στις τέσσερις μετά τα μεσάνυχτα διαπίστωσε ότι σε σπίτι της περιοχής υπήρχαν συγκεντρωμένα άτομα. Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και επιβλήθηκε πρόστιμο σε Πέντε ακόμη άτομα.

ΕΦΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Στη νέα Λάμψακο περιπολία της αστυνομίας εντόπισε συγκεντρωμένα άτομα σε σπίτι.
Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν 3.000 ευρώ πρόστιμο ενώ στα δέκα άτομα που βρισκόταν στο διαμέρισμα και έπαιζαν χαρτιά 300 ευρω

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 26/12/2020