Ελλάδα

Ύλη και κορωνοϊός αγχώνουν τους μαθητές

23.12.2020 | 09:02

Ύλη και κορωνοϊός προκαλούν άγχος στους μαθητές της Γ' Λυκείου που αντιμετωπίζουν ανηφορικό δρόμο στην πορεία προς τις Πανελλαδικές.

Για τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Μαρία Βαλσαμίδου. Όπως λέει οι μαθητές καταβάλλουν όσο μεγαλύτερη προσπάθεια μπορούν, ωστόσο το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν την ύλη στην οποία θα εξεταστούν δημιουργεί μεγάλο άγχος.

Εξάλλου η διδασκαλία της ύλης προχωρά με δυσκολία λόγω της τηλεκπαίδευσης και των τεχνικών προβλημάτων που εξακολουθούν να υφίστανται. «Χρειάζεται να ανακοινωθεί άμεσα μείωση της ύλης» λέει η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου.

Επιπλέον άγχος δημιουργούν στους μαθητές οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν  για το μηχανογραφικό -θα τεθούν  περιορισμοί στον αριθμό των πανεπιστημιακών τμημάτων που θα μπορούν να δηλωθούν. Αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν μάλιστα να επηρεάσουν και τις βάσεις εισαγωγής, συμπληρώνει η μαθήτρια.

Στην εκπομπή μίλησε εξάλλου ο φοιτητής Νομικής Δημήτρης Κατενίζογλου που αναφέρει ότι οι φοιτητές καλούνται να προετοιμαστούν για την εξεταστική χωρίς συγγράμματα λόγω καθυστέρησης των κούριερ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 23/12/2020

Ελλάδα