Ελλάδα

Ρεβεγιόν  με την αστυνομία επί ποδός

23.12.2020 | 06:55

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, για το σχέδιο της αστυνομίας τις ημέρες των εορτών.

Σύμφωνα με τον κ. Γερακαράκο, τα μέτρα και οι έλεγχοι της αστυνομίας θα είναι πιο αυστηροί τις ημέρες των εορτών και ειδικά με την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις 22:00 το βράδυ.

Στους δρόμους της Αθήνας θα κυκλοφορούν πάνω από 2000 αστυνομικοί ,οι οποίοι θα διενεργούν ελέγχους και θα επιβάλλουν πρόστιμα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αν βγεις κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης για λόγο που δεν προβλέπεται, θα επιβληθεί πρόστιμο», τα περισσότερα από τα οποία προκύπτουν από καταγγελίες, εξήγησε.

Παγκράτι: Έκρηξη μηχανισμού με γκαζάκια σε πολυκατοικία – Στόχος γνωστός επιχειρηματίας

Στόχος επίθεσης έγινε επιχειρηματίας το βράδυ της Τρίτης (22/12), καθώς εξερράγησαν γκαζάκια στην πολυκατοικία όπου διαμένει στο Παγκράτι, ενώ έμπαινε με το αυτοκίνητό του στην πιλοτή.

Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, εξερράγη στις 8:15 το βράδυ στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Δικαιάρχου, στο Παγκράτι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μηχανισμός εξερράγη στην πιλοτή της πολυκατοικίας μπροστά στο όχημα επιχειρηματία που έμπαινε στην πολυκατοικία την ώρα που άνοιγε η γκαραζόπορτα.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στην είσοδο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός ΙΧ είναι πρόεδρος Ναυπηγείων σε περιοχή κοντά στην Αττική.

Ο επιχειρηματίας δεν έχει τραυματιστεί, ωστόσο έχουν προκληθεί υλικές ζημιές στο κτίριο.

 

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 23/12/2020

Ελλάδα