Ελλάδα

Κομμωτήριο έβγαλε τις πελάτισσες στην αυλή για να μη φανεί ο συνωστισμός

23.12.2020 | 13:48 Eνσωμάτωση

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες σε κομμωτήριο στο Περιστέρι όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κληθηκαν να κάνουν έλεγχο κατόπιν καταγγελιών.

Οπως διαπίστωσαν, ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου είχε βγάλει πελάτισσες στην πίσω αυλή του καταστήματος προκειμένου να μην φανεί ο συνωστισμός… Το κομμωτήριο τελικά σφραγίστηκε.

Την ώρα που τα Δυτικά Προάστια παραμένουν στο κόκκινο, κάποιοι όχι μόνο δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ειδικών αλλά συνεχίζουν να αγνοούν προκλητικά τα μέτρα προστασίας και να λειτουργούν όπως παλιά. Τότε που δεν υπήρχε κορωνοϊός…

Σε κομμωτήριο στο Περιστέρι, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα κατά τη διάρκεια του πρωινού ελέγχου 40 άτομα. Οι υπεύθυνοι φρόντισαν να κρύψουν κάποιες πελάτισσες στο πίσω μέρος του κομμωτηρίου, για να μην βρεθούν κατά πολύ υπεράριθμοι.

Οι υπεύθυνοι όπως φαίνεται είχαν αποφασίσει να παίξουν αυτό που από τους γιατρούς χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνο παιχνίδι για τη δημόσια υγεία, με στόχο να καλύψουν ένα μέρος από τη χασούρα του lockdown και να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μέχρι τα Χριστούγεννα…

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 23/12/2020