Καιρός

Ήπιος ο καιρός σήμερα – Η πρόγνωση της Χρ. Ρήγου

23.12.2020 | 06:22

Σήμερα Τετάρτη η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά και τοπικές ομίχλες. Σταδιακά μέχρι το μεσημέρι ο ουρανός θα καθαρίσει, με μεγάλα διαστήματα με ήλιο και τη συννεφιά να μετατοπίζεται νοτιότερα, προς Κυκλάδες και Κρήτη, όπου και θα παραμείνει μέχρι και το βράδυ.

Όσον αφορά τα φαινόμενα, θα είναι αρκετά περιορισμένα, με μια πιθανότητα να ψιχαλίσει ή να βρέξει τοπικά νωρίς το πρωί στη Θράκη, όπου θα έχουν αναπτυχθεί πυκνές νεφώσεις. Λίγες βροχές μικρής έντασης αναμένονται στο Ιόνιο και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι σε μικρή άνοδο. Θα φτάσει τους 14-16 κατά μέσο όρο στα ηπειρωτικά, με λίγο περισσότερο ψύχρα στη Θράκη και δυτική Μακεδονία με 11 βαθμούς.

Στο Αιγαίο οι μέγιστες τιμές στα βόρεια δεν θα ξεπεράσουν τους 12-13 και 16-17 βαθμούς Κελσίου νοτιότερα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Στο Αιγαίο δυτικοί στα βόρεια 3-4 και λίγο πιο ενισχυμένοι βοριάδες,νοτιότερα στο Καρπάθιο μέχρι 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με ήλιο. Η θερμοκρασία από 8-15 βαθμούς και οι άνεμοι σε διάφορες διευθύνσεις 2-3 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη το πρωί και το βράδυ προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, και λιακάδα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία από 8-14 βαθμούς και οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 23/12/2020

Καιρός