Κόσμος

Ο Τζο Μπάιντεν έκανε το εμβόλιο της Pfizer

22.12.2020 | 06:51 Eνσωμάτωση

Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, μπροστά στα μάτια ολόκληρου του πλανήτη, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έκανε το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους τους σκεπτικιστικές και τους αρνητές του ιού. Σήμερα αναμένεται να εμβολιαστεί και ο γιατρός Φάουτσι.

Όσον αφορά τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν είναι άμεσα προγραμματισμένη η διαδικασία του εμβολιασμού του γιατί έχει λάβει τη θεραπεία των μονοκλονικών αντισωμάτων.

Βρετανία: Ανησυχία για ελλείψεις σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά

Η Γαλλία διέκοψε όλες τις μετακινήσεις ατόμων από τη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εμπλέκονται στη μεταφορά εμπορευμάτων μέσω των χερσαίων, αεροπορικών και θαλάσσιων οδών.

Ως εκ τούτου, έχει προκληθεί πρόβλημα στη μεταφορά φορτίων μέσω της Μάγχης. Επιτρέπεται μόνον η μεταφορά ασυνόδευτων φορτίων από τη μία χώρα στην άλλη, σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της μετάλλαξης του κορωνοϊού.

Θάνατος επιβάτη από κορωνοϊό μέσα στο αεροπλάνο

Εν πτήσει έχασε τη ζωή του ένας Αμερικανός που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, παρότι τρεις συνεπιβάτες του, με γνώσεις πρώτων βοηθειών, προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Νέα Ορλεάνη, αλλά ήταν αργά. Διαπιστώθηκε ο θάνατος του άνδρα καθώς και ότι έπασχε από κορωνοϊό. Η σύζυγός του είπε ότι εμφάνιζε τα κλασικά συμπτώματα, ωστόσο δεν το δήλωσε και επιβιβάσθηκε στο αεροπλάνο της εταιρείας United Airlines.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 22/12/2020