Ελλάδα

Το MEGA στο πλευρό της Πειραϊκής Εκκλησίας στο ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας

21.12.2020 | 12:14

Ημέρα αγάπης και προσφοράς η σημερινή, καθώς σε εξέλιξη είναι από τις 9 το πρωί ο ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2» της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς με την υποστήριξη της τηλεόρασης του MEGA.

Εκλεκτοί καλλιτέχνες και πλήθος καλεσμένων στέλνουν μήνυμα ελπίδας κι αγάπης. Στο studio του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας βρέθηκαν και οι δικοί μας Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη, ενώ νωρίτερα το πρωί ήταν και η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Όλες οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA συνδέονται απευθείας με το ραδιοθάλαμο του σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας για να μεταφέρουν την εικόνα αυτής της μεγάλης φιλανθρωπικής προσπάθειας.

Την έναρξη του ραδιομαραθωνίου κήρυξε το πρωί ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ από την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM σε απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του MEGA στέλνοντας μήνυμα στήριξης για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην πλατεία Αγίας Τριάδας στον Πειραιά από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον ιερό ναό πολλά συσκευασμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που μπορούν να αξιοποιηθούν στα συσσίτια της Μητρόπολης Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, όποιος επιθυμεί μπορεί να βρεθεί στο σημείο, και να δώσει ό,τι επιθυμεί, από ρούχα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Όλα θα δοθούν σε περίπου 10.000 οικογένειες, που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου: συντονιζόμαστε όλοι στη ραδιοφωνική συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 fm και στην τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Γινόμαστε όλοι κρίκοι της μεγάλης αλυσίδας αγάπης, παρηγοριάς και ελπίδας.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! - 21/12/2020

Ελλάδα