Οικονομία

22ο Capital Link Invest in Greece Forum: Συνάντηση κορυφής για την οικονομία και τις επενδύσεις

19.12.2020 | 10:25 Eνσωμάτωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Δεκεμβρίου το «22ο ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum»  ως ψηφιακό συνέδριο, σε συνεργασία με το New York Stock Exchange και μεγάλες Διεθνείς Τράπεζες και Οργανισμούς.

Το Capital Link Invest in Greece Forum μέσα από την πορεία των 22 συναπτών ετών που διοργανώνεται, έχει επιδοθεί σε συστηματική προσπάθεια προβολής της Ελλάδος στο διεθνές επενδυτικό και επιχειρηματικό κοινό.

Η προσέλκυση επενδύσεων είναι κρίσιμης σημασίας για την επανέναρξη της οικονομίας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Χρήστο Κολώνα, σε διάρκεια 2 ημερών, με 33 Ενότητες και 112 Ομιλητές, το Συνέδριο προέβαλε τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες σε κύριους κλάδους και τομείς της οικονομίας.

Ημέρα Ελλάδος – Αμερικής στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Στο μεταξύ την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, 2020, διεξήχθη σε ψηφιακή μορφή ειδική εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Ελλάδος– Αμερικής στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», κατά τη διάρκεια της οποίας οι ελληνικών συμφερόντων εταιρίες που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης χτύπησαν το “Closing Bell – καμπανάκι της λήξης των εργασιών” της Τρίτης, 15 Δεκεμβρίου, 2020, του NYSE-New York Stock Exchange. Η τελετή  αναμεταδόθηκε ζωντανά από όλα τα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών και του εξωτερικού.

Σημειώνεται ότι ο μεγαλοεπενδυτής Τζον Πόλσον δήλωσε ότι θα αυξήσει τις επενδύσεις του στην Ελλάδα.

 

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 19/12/2020