Ελλάδα

Ντελίβερι κοκαΐνης σε 24ωρη βάση σε Εκάλη, Ψυχικό και Κολωνάκι

17.12.2020 | 06:37

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, η οποία διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η αστυνομία συνέλαβε χτες Τρίτη έξι άτομα, μέλη της οργάνωσης, ηλικίας 27 έως 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών αλλά και όπλων.

Η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα λειτουργούσε σαν ένα κατάστημα. Όλη τη διάρκεια του 24ώρου, σε βάρδιες, ενώ έκρυβε τα ναρκωτικά με τη χρήση ηλεκτρικών κρυπτών σε οχήματα που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά τους.

Διέθετε επίσης “υπηρεσιακά” τηλέφωνα για παραγγελίες και παραδόσεις ναρκωτικών ή διακίνηση με κατ’ οίκον παράδοση (“delivery”).

Η αστυνομία μπόρεσε να πιστοποιήσει περισσότερες από 200 συναλλαγές και μεγάλο εύρος πελατών.

Για την εξάρθρωση του κυκλώματος πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με τη δράση του σε διάφορες περιοχές της Αττικής και κυρίως σε Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Πεντέλη, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Μαρούσι, Ψυχικό, Βούλα, Άλιμο και Κολωνάκι.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε ειδικές ανακριτικές τεχνικές και δημιουργήθηκαν προφίλ των εμπλεκομένων.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 17/12/2020

Ελλάδα