Πολιτισμός

Το MEGA στηρίζει τον μεγάλο «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» που διοργανώνει η Πειραϊκή Εκκλησία

16.12.2020 | 13:56

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου το MEGA θα στηρίξει έμπρακτα τον μεγάλο «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» που διοργανώνει η Πειραϊκή Εκκλησία στον ραδιοφωνικό σταθμό της, 91,2 FM.

Το MEGA μέσα από σειρά δράσεων για την προβολή και στήριξη κοινωνικών ενεργειών που συμβάλλουν στην βοήθεια ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στέκεται αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα αρωγός στην προσπάθεια της Πειραϊκής Εκκλησίας να ενισχύσει τους συνανθρώπους μας οι οποίοι στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα και αναγκαία.

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου το MEGA θα στηρίξει έμπρακτα τον μεγάλο «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» που διοργανώνει η Πειραϊκή Εκκλησία στον ραδιοφωνικό σταθμό της, 91,2 FM.

Αγάπη και ενίσχυση των συνανθρώπων μας από την ΠειραΪκη εκκλησία . Eίμαστε δίπλα τους . Το MEGA στηρίζει τον ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας που διοργανώνει η Πειραϊκή εκκλησία στον ραδιοφωνικό σταθμό της στους 91,2 fm.

την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA θα συνδεθούν με το ραδιοθάλαμο του σταθμού της πειραϊκης εκκλησίας στην προσπάθεια αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα να μη λείψει τίποτε από συνανθρώπους μας.

Ο ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας είναι η συνέχεια των φιλανθρωπικών δράσεων της πειραϊκης εκκλησίας όπως η ετήσια συναυλία κατά της φτώχειας που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω των εκτάκτων συνθηκών της πανδημίας .

Το παρών θα δώσουν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κώστας Καραφώτης, ο Ηλίας Βρεττός, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιάννης Βαρδής, η Σόνια Θεοδωρίδου και άλλοι.

Το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού ειδικά για εκείνη την ημέρα θα διαμορφωθεί ανάλογα.

Τα μηνύματα αγάπης και στήριξης θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από τα ραδιόφωνα των κατά τόπους Μητροπόλεων αλλά και των τοπικών ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα καθώς επίσης και σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Ευρώπη και Ασία, μέσω δορυφόρων και διαδικτύου.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 16/12/2020

Πολιτισμός