Πολιτική

Μουδιασμένη η αγορά για το click away – Μαρκόπουλος και Μπαλάφας στο MEGA

15.12.2020 | 10:14

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μιλησαν ο βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας διασταυρώνοντας τα ξίφη τους για τις αγορές με click away.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο, το click away είναι μια προσπάθεια να περιοριστούν οι ζημιές στην αγορά.

Πρόκειται για μια έκτακτη κατάσταση και η κυβέρνηση προσπαθεί όσο μπορεί να βάλει την αγορά να λειτουργήσει, είπε o βουλευτής της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο κ. Μπαλάφας τόνισε ότι το click away δεν βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις και στάθηκε στα αιτήματα που θέτουν οι εκπρόσωποι της επιχειρηματικότητας για ρευστότητα στην αγορά και σωστή δανειοδότηση.

Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των εκκλησιών στην περίοδο των εορτών ο κ. Μπαλάφας είπε πως πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας.

Ο κ. Μαρκόπουλος επισήμανε ότι χρειάζονται μέτρα για να μην επεκταθεί η πανδημία, ενώ ερωτηθείς για τα Θεοφάνεια και τον Αγιασμό των Υδάτων, απάντησε ότι θα μπορούσε να βρεθεί μια φόρμουλα να γίνει ο Αγιασμός χωρίς την παρουσία κόσμου για να μην υπάρχει συνωστισμός.

Συλληπητήρια εξέφρασαν οι συμμετέχοντες στην εκπομπή για τον θάνατο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Λευτέρη Κατσικαρέλη.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 15/12/2020

Πολιτική