Ελλάδα

Χριστούγεννα: Φωτίστηκε το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος – Ο ιδιαίτερος τρόπος που μοιράστηκε ο Δήμος Αθηναίων τη φωταγώγησή του

14.12.2020 | 21:02

Κατά τη διάρκεια της νύχτας και επί δύο ημέρες, για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, έγινε ο στολισμός του δέντρου της πλατείας Συντάγματος. Οι φετινές συνθήκες είναι κατά πολύ διαφορετικές, ο αφανής ωστόσο πρωταγωνιστής, ο άνθρωπος που φροντίζει κάθε χρόνο για τον στολισμό της πλατείας, παραμένει ο ίδιος.

Ο Δήμος Αθηναίων επέλεξε φέτος έναν διαφορετικό τρόπο για να μοιραστεί με όλους, τη φωταγώγηση του δέντρου της πλατείας Συντάγματος. Μέσα από μια μικρή ταινία που διηγείται μια αθηναϊκή χριστουγεννιάτικη ιστορία για τους πραγματικούς ήρωες του Δήμου.

Πρωταγωνιστής ο Διονύσης Νικολάου. Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός ο παλαιότερος εργαζόμενος του Δήμου ο άνθρωπος που επιμελείται κάθε χρόνο το στολισμό της πλατείας Συντάγματος.

Ο στολισμός έγινε τα τελευταία 2 βράδια, ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός.

Την ίδια ώρα, όλη η Αθήνα είναι στολισμένη εκτός από τη Β. Σοφίας που δεν στολίστηκε ακόμη λόγω της βροχής, θα στολιστεί όμως και αυτή με τον ίδιο στολισμό που έχει και η Πανεπιστημίου.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 14/12/2020

Ελλάδα