Αθλητικά

ΠΣΑΠ: Οι ποδοσφαιριστές τρέχουν για την Αναστασία και τη Δέσποινα

05.12.2020 | 20:43 Eνσωμάτωση

Σε αυτή την αγωνιστική, τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι παίκτες και των 14 ομάδων της Σούπερ Λιγκ έχουν ιδιαίτερη σημασία. Ο Σύνδεσμος των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στηρίζει την Αναστασία και τη Δέσποινα, οι οποίες δίνουν την πιο δύσκολη μάχη και ανάλογα με την απόσταση που θα κάνουν οι παίκτες, θα δοθεί χρηματικό ποσό για τη θεραπεία των δύο κοριτσιών.

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος αμειβόμενων ποδοσφαιριστών ,σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία στέκεται στο πλευρό της Αναστασίας και της Δέσποινας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, και χρειάζονται επειγόντως θεραπεία, δείχνοντας σεβασμό και αλληλεγγύη σε αυτό το μεγάλο αγώνα της ζωής τους.

Για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν οι ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λιγκ στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής, ο σύνδεσμος θα προσφέρει 5 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του αγώνα που δίνουν οι 2 μαχήτριες τη ζωής.

Αυτή η αγωνιστική θα είναι λίγο διαφορετική.

Όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ενωμένοι, θα μετρούν τα χιλιόμετρα που θα βοηθήσουν τα 2 μικρά κορίτσια να βγουν νικήτριες και να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 05/12/2020