Ελλάδα

Μύκονος: Σούπερ μάρκετ με Dj και φαντασμαγορικό στολισμό

02.12.2020 | 10:20

Στο μοναδικό σούπερ μάρκετ με dj και φαντασμαγορικό στολισμό στη Μύκονο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGΑ»

Όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά όλες τις εποχές του χρόνου το συγκεκριμένο κατάσταση λειτουργεί σαν νυχτερινό κλαμπ, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές τους καλοκαιρινούς μήνες που το επισκέπτονται και διάσημοι τραγουδιστές.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 02/12/2020

Ελλάδα
Ελλάδα

Άρση μέτρων: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, είναι η λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν αύριο, Παρασκευή (22/1), με κύριο θέμα την επιστροφή των μαθητών στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας. Στην συζήτηση έχει μπει αυτή την εβδομάδα και το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Για τον επόμενο μήνα φαίνεται πως μεταφέρεται η συζήτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα της εστίασης, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράζει την πεποίθησή του μιλώντας στο MEGA, ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις. Όλα αυτά βεβαίως εξαρτώνται άμεσα από την εξέλιξη της επιδημιολογικής εικόνας.