Ελλάδα

Πού οδηγούνται οι έρευνες των αστυνομικών για τη δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη

01.12.2020 | 07:40

Ανάστατο είναι το νησί της Σαντορίνης μετά την δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου στην Οία.

Σύμφωνα με την απεσταλμένη του MEGA στη Σαντορίνη Τζίνα Αρβανίτη, οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών Αθήνας παραμένουν στο νησί για τέταρτη μέρα και ερευνούν εξονυχιστικά το ξενοδοχείο σπιθαμή προς σπιθαμή, ενώ χθες ερεύνησαν και το αυτοκίνητό του άτυχου 69χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες είναι σε καλό δρόμο και επικεντρώνονται σε ένα άτομο, που θεωρείται ότι είναι πρόσωπο-κλειδί σε αυτήν την υπόθεση. Έχουν ληφθεί δεκάδες καταθέσεις τόσο από το οικογενειακό όσο και το φιλικό του περιβάλλον.

Το σενάριο της ληστείας φαίνεται να έχει φύγει από την αρχή από το “κάδρο”, ενώ υπαρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας καθώς βρέθηκαν κηλίδες αίματος τόσο δίπλα στην απανθρακωμένη σορό όσο και στην είσοδο της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

Σημειώνεται ότι πριν από δύο χρόνια κάποιοι είχαν προσπαθήσει να τον ληστέψουν χωρίς αποτέλεσμα αφού ο επιχειρηματίας αμύνθηκε και είχε σταματήσει τη ληστεία. Τότε τον είχαν συμβουλεύσει να τοποθετήσει κάμερες στο ξενοδοχείο κάτι που ωστόσο δεν έπραξε ο άτυχος ξενοδόχος. Υλικό υπάρχει από κάμερες ασφαλείας γύρω από το ξενοδοχείο.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 01/12/2020

Ελλάδα