Αθλητικά

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η περιουσία του – Οι κληρονόμοι και η αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου

27.11.2020 | 17:50

Οι δρόμοι που οδηγούν στην τελευταία κατοικία του Μαραντόνα πλημμυρίζουν από ανθρώπους που κλαίνε.Την πομπή που μεταφέρει τη σορό του Ντιέγκο συνοδεύουν μηχανάκια, αυτοκίνητα, ακόμη και με τα πόδια.

Οι δρόμοι που οδηγούν στην τελευταία κατοικία του Μαραντόνα πλημμυρίζουν από ανθρώπους που κλαίνε.Την πομπή που μεταφέρει τη σορό του Ντιέγκο συνοδεύουν μηχανάκια, αυτοκίνητα, ακόμη και με τα πόδια.

Θρήνος, συνθήματα και συγκίνηση στους δρόμους του Μπουένος Άιρες. Εχασαν τον ήρωα τους.Τον δικό τους άνθρωπο

Κόσμος προσπαθεί να σκαρφαλώσει στο μέγαρο Κάσα Ροσάδα για να τον αποχαιρετήσει το Μαραντόνα. επεισόδια στους δρόμους του Μπουένος Αιρες. Η αστυνομία προσπαθεί να απωθήσει το πλήθος που θέλει να αποχαιρετήσει το Μαραντόνα. Ακολουθούν συλλήψεις

Μόλις γίνεται γνωστό ότι το λαϊκό προσκύνημα επισπεύδεται το πλήθος χάνει την ψυχραιμία του.

Θλίψη και στη Νάπολη. Οι κάτοικοι αποχαιρετούν το Μαραντόνα με δάκρυα στα μάτια και συνθήματα .

Επίσημη έρευνα για τις συνθήκες θανάτου

Επίσημη έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Μαραντόνα θα ζητήσει ο δικηγόρος του ,καταγγέλλοντας εγκληματική ανοησία. Αφήνει αιχμές για την περίθαλψη που είχε μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο, αλλά και την καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου στο σπίτι του.

Η «αμύθητη» περιουσία του Μαραντόνα

Τα παιδικά χρόνια του Ντιεγκίτο ήταν πολύ φτωχά. Το πρώτο αγόρι έπειτα από 5 κορίτσια. Το ποδόσφαρο ήταν η εκτόνωση του..

Δεν ξέχασε ποτέ από πού προήλθε και δεν ήθελε να τον κολακεύουν

«Ξέρεις ποιος πιέζεται πραγματικά;Αυτός που χρειάζεται να φεύγει κάθε μέρα από τις 4 το πρωί και δεν μπορεί φέρει 100 πέσος στην οικογένεια του.Επειδή έχει να ταϊσει τα παιδιά του.Αυτός πιέζεται.Όχι δεν έχω τέτοια πίεση .Στο σπίτι μου υπάρχει φαγητό.Δόξα τω θεώ!»

Το 1992 η περιουσία του ανερχόταν τα 100 εκατ. δολάρια και τρεις δεκαετίες μετά έμεινε μόνο με 100 χιλιάδες.Στο πέρασμά του από την Ντοράντος, σύμφωνα με την Record, πήρε 1.600.000 δολάρια Από το γκαράζ του πέρασαν και υπερπολυτελή αυτοκίνητα. Τελευταία βρέθηκε να κυκλοφορεί με μια Chevrolet Camaro και μια BMW M4.

Ο Αργεντίνος σταρ είχε σοβαρά προβλήματα με την ιταλική εφορία και κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή για τα χρόνια που βρέθηκε στη Νάπολη.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 27/11/2020

Αθλητικά