Ελλάδα

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος 57χρονου που νικήθε από κορωνοϊό – «Δεν πρόλαβα να του πω σ’αγαπώ»

26.11.2020 | 18:02 Eνσωμάτωση

Η Έλενα Αποστόλου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έχασε έτσι ξαφνικά τον 57χρονο σύζυγό της από κορωνοϊό.

Δακρυσμένη περιέγραψε στο LIVE NEWS τον Γολγοθά που ανεβαίνει….

«Με αυτή την ασθένεια, χάνεις τον άνθρωπό σου, σε καταδικάζει σε μοναξιά. Και ο ασθενής είναι μόνος, και οι συγγενείς είναι μόνοι. Δεν έχουν τη δυνατότητα της επικοινωνίας, δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν μια τρυφερή κουβέντα, να πούνε… να τον αποχαιρετήσω, δεν είχα αυτή τη δυνατότητα… να του πω ένα τελαυταίο σ’αγαπώ», τονίζει με φωνή τρεμάμενη.

Τις δραματικές τελευταίες ημέρες μόνο στήριγμα του 57χρονου άνδρα ήταν ο Αντώνης Στοίτσας, ασθενής Covid και ο ίδιος αλλά και γιατρός ήταν ο άνθρωπος που του στάθηκε όχι μόνος ως γιατρός, αλλά και σαν οικογένεια.

Ο 57χρονος Νίκος Κούμπας δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και αρχικά περιορίστηκε στο σπίτι του και αρχικά όλοι θεώρησαν ότι θα ξεπερνούσε τον ιό χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Ωστόσο τα συμπτώματα εξελίχθηκαν σε βαριά πνευμονία και η σύζυγός του τον πήγε στο ΑΧΕΠΑ.

«Ήταν βασανιστικό να μην ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπός μου.»

«Σε μια βδομάδα έχασα τον άνθρωπό μου και ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσεχε, έπαιρνε τα μέτρα του, φορούσε μάσκα, χρησιμοποιούσε αντισηπτικά, προφανώς λόγω της δουλειάς του, επειδή συναναστρεφόταν με πολύ κόσμο προφανώς δέχθηκε από κάπου το ιικό φορτίο».

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 26/11/2020