Πολιτισμός

To «BHMAgazino» με τον Έλον Μασκ στο εξώφυλλο μαζί με το «Βήμα της Κυριακής»

22.11.2020 | 11:11

Το «BHMAgazino» που κυκλοφορεί σήμερα με το «Βήμα της Κυριακής» έχει στο εξώφυλλό του έναν από τους κορυφαίους και πλέον πολυσυζητημένους επιχειρηματίες, τον Έλον Μασκ.

Όπως λέει η διευθύντρια του «BHMAgazino»  και αρχισυντάκτρια Πολιτισμού στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» Μαργαρίτα Σφέτσα, ο Έλον Μασκ είναι ενας άνθρωπος που συναρπάζει την ανθρωπότητα με τα επιτεύγματά του.

Το περιοδικό φιλοξενεί επίσης αφιέρωμα στην Μάργκαρετ Θάτσερ που άφησε το δικό της στίγμα στη βρετανική πολιτική σκηνή, στον Στέφανο Τσιτσιπά ενώ περιλαμβάνει όπως πάντα και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα.

Και βέβαια υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» ανοίγει τις σελίδες του στα σχολεία της χώρας προσφέροντας τη δυνατότητα στους μαθητές να φτιάξουν τη δική τους εφημερίδα. Μια εφημερίδα τεχνικά και τυπογραφικά άρτια, με ξεχωριστό περιεχόμενο και σελιδοποίηση που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες.

«Το Βήμα» που από την έκδοση του, από τον Φεβρουάριο του 1922, είναι απολύτως συνδεδεμένο με την εκπαίδευση, σηκώνει μια «γέφυρα συνεργασίας», δίνει χώρο και ευκαιρία στη μαθητική γραφή, συνδέοντας την εκπαίδευση με την ενημέρωση.

Με συνεντεύξεις, έρευνες και ρεπορτάζ οι μαθητές αναδεικνύουν ξεχωριστές στιγμές της ιστορίας των σχολείων και της περιοχής τους, καταθέτοντας προβληματισμούς, σκέψεις, ιδέες και αγωνίες με τη φλόγα και τον ενθουσιασμό της νιότης τους.

Η Ζωσιμαία Σχολή των Ιωαννίνων και οι μαθητές της ανέλαβαν την σύνταξη της πρώτης μαθητικής εφημερίδας αυτού του εκδοτικού εγχειρήματος.

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 22/11/2020

Πολιτισμός