Ελλάδα

Έκκληση για βοήθεια σε ανασφάλιστο οδηγό νταλίκας

13.11.2020 | 09:14 Eνσωμάτωση

Τη βοήθεια όλων ζήτησε μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Γιώργος Βετουλάκης, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός σε μια εταιρεία, η οποία όμως δεν τον είχε ασφαλίσει.

Τραγική ειρωνεία: όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο 37χρονος άνδρας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εργασίας του στη Γερμανία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Έμεινε δύο εβδομάδες στην εντατική νοσοκομείου στο Μόναχο, ενώ από τη δουλειά του ήταν σαν να μην υπήρχε. «Δεν είδα άνθρωπο να δίνει σημασία από τη δουλειά μου» τόνισε μιλώντας στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη ο Γιώργος Βετουλάκης.

Στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε και η εξαδέλφη του άτυχου 37χρονου, Πόπη Καλαϊτζάκη, η οποία έχει αναλάβει να τον βοηθά στο δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του. Όπως τόνισε, δεν είχαν καμία επαφή με το Γιώργο όταν νοσηλευόταν, υπογραμμίζοντας πως έτυχε να είναι Έλληνας ο διευθυντής της μονάδας του νοσοκομείου και τους ενημέρωνε εκείνος.

«Επικοινωνήσαμε με την εταιρεία αλλά μας είπαν ότι είναι ανασφάλιστος ο Γιώργος» σημείωσε η κυρία Καλαϊτζάκη. «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, κάντε εσείς ότι μπορείτε» ήταν η απάντηση των υπευθύνων της εταιρείας που εργαζόταν ο Γιώργος Βετουλάκης σύμφωνα με την ξαδέλφη του.

«Έχουν κρατήσει την κάρτα του ταχογράφου, που αποδεικνύει πόσο δούλευε για αυτούς ο Γιώργος και δεν μας τη δίνουν» πρόσθεσε.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 13/11/2020