Ελλάδα

Ασφυκτική πίεση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης – Συγκλονίζει πρώην αρνήτρια του κορωνοϊού

13.11.2020 | 17:32

Δεν έχει τέλος η ραγδαία αύξηση του αριθμού των εισαγωγών στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης το τελευταίο διάστημα, την στιγμή που με τον πιο τραγικό τρόπο, αρνητές του κορωνοϊού κάνουν έκκληση στους συμπολίτες τους να προσέχουν.

Στο Παπανικολάου βρέθηκε ο δημοσιογράφος του MEGA Άγγελος Λαμπίδης που όπως ανέφερε δεν έχει ξαναδεί σε τέτοια κατάσταση τα νοσοκομεία της πόλης.

Από το πρωί κόσμος σπεύδει να κάνει τεστ. Άνθρωποι που έχουν συμπτώματα ή ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν εξαντλήσει τα όρια και τις αντοχές τους.

Η κυρία Ελευθερία Μελίδου, κόρη κρούσματος κορωνοϊού, μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο δηλώνει πως ενώ έως σήμερα ανήκε στο γκρουπ των αρνητών της πανδημίας, πλέον εφιστά προσοχή σε όλους.

«Έχω αναθεωρήσει την άποψή μου για τον Covid. Δυστυχώς για την πόλη και τους συμπολίτες μας, είμαστε γύρω στα 2,5 εκατ. θα καταλήξουμε να είμαστε 500 χιλιάδες. Είναι ένας αόρατος εχθρός. Είναι ένας ιός που χτυπά αλύπητα, τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις, δεν μπορούμε να το πολεμήσουμε.

Δεν πίστευα ότι υπάρχει κορωνοϊός, πίστευα ότι θέλουν να μας εγκλωβίσουν, να μας βάλουν το τσιπάκι. Ζητώ δημόσια συγγνώμη. Δυστυχώς για μένα σήμερα, η μητέρα μου που είναι 75 ετών, εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού. Δεν το αντιληφθήκαμε, αρχικά ήταν ασυμπτωματική. Εδώ και 4 ημέρες είχε δυσκολία στην αναπνοή της και έναν πόνο στην πλάτη και λέγαμε ότι είναι κρύωμα.

Σήμερα το πρωί, την πήγαμε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Ευόσμου. Οι γιατροί δίνουν αγώνα. Όποιοι δεν πιστεύουν να πάνε από εκεί μια βόλτα να δουν…»

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 13/11/2020

Ελλάδα