Ελλάδα

To «πρωϊνό» δελτίο του MEGA

09.11.2020 | 06:11

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε μια 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η γυναίκα διέμενε με την 15χρονη κόρη της, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από τη μέρα εκείνη.

Η κοπέλα που είναι ανήλικη εντοπίστηκε στις Σέρρες μαζί με τον 17χρονο σύντροφό της, σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια ελέγχου για τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Και οι δύο προσήχθησαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίνονται για να φανεί αν υπάρχει κάποια εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε αιμόφυρτη μέσα στο υπνοδωμάτιό της, συγγενικό της πρόσωπο που σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία. Η γυναίκα διέμενε μόνη μαζί με τη 15χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 50χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι. Μάλιστα ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα με υφάσματα, τη βασάνισαν και στη συνέχεια τη δολοφόνησαν. Το σπίτι ήταν άνω κάτω, υπήρχαν ίχνη εκτεταμένης έρευνας, χωρίς ωστόσο η πόρτα να έχει ίχνη παραβίασης.

Αυτό έκανε τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος.

Αυξημένοι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων του κορωνοϊού

Στο μεταξύ αυξημένοι είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας στα διόδια για τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Κλιμάκια της Τροχαίας στα διόδια των Αφιδνών ελέγχουν όλα τα διερχόμενα οχήματα για μάσκες και έγγραφα μετακίνησης. Το προηγούμενο τριήμερο έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 55.000 έλεγχοι – εκ των οποίων περίπου 27.000 στην Αττική.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 09/11/2020

Ελλάδα