Πολιτισμός

Πληθώρα θεμάτων στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής»

08.11.2020 | 10:07 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο και τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα μίλησε η Μαργαρίτα Σφέτσα, διευθύντρια του «BHMAgazino» και αρχισυντάκτρια Πολιτισμού στο «Βήμα της Κυριακής», αναφορικά με τα πολλά και ενδιαφέροντα που θα βρούμε στο «BHMAgazino» που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής».

Το «BHMAgazino» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του, τα ωραιότερα και πλέον πολυσυζητημένα μοντέλα της νέας γενιάς. Τις Ριάν Βαν Ρομπάι και Φελίς Νόβα.

Πρόκειται για κορίτσια, στην ηλικία των twenty something οι οποίες δημιουργούν χαμό με τις εμφανίσεις τους στην πασαρέλα, τις πανάκριβες διαφημιστικές καμπάνιες και τα δεκάδες εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου.

Παράλληλα, το «BHMAgazino» παρουσιάζει ένα πορτραίτο του μαχητικού, αμφιλεγόμενου Μάλκολμ Χ. ηγέτη του κινήματος των αφροαμερικανών μουσουλμάνων, αλλά και ένα ταξίδι στα χωριά της Ευρυτανίας, θέματα τέχνης, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες.

Το «BHMAgazino» με την πλούσια ύλη του κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητα, ιδιαίτερα τώρα που λόγω εγκλεισμού φαντάζει πιο δύσκολη.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 08/11/2020