Ελλάδα

Κορωνοϊός: Κλείνουν απο αύριο κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής

08.11.2020 | 20:33 Eνσωμάτωση

Από αύριο ο κωδικός 2 θα αφορά πλέον μόνο τη μετακίνηση προς σουπερμάρκετ και καταστήματα τροφίμων, αφού σήμερα έληξε η παράταση λειτουργίας που δόθηκε σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

Προσωρινό λουκέτο και στα κέντρα  αισθητικής από αύριο. Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζοντας την κατάσταση του lockdown και δύσπιστες για το αν θα διαρκέσει 3 εβδομάδες, έτρεξαν να περιποιηθούν τον εαυτό τους.

Κατεβάζουν ρολά και τα κέντρα αισθητικής

Η περιποίηση ανεβάζει την ψυχολογία και ειδικά για τις γυναίκες παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αρκετές επέλεξαν απαλά χρώματα για να αντέξουν στον χρόνο που θα διαρκέσει η καραντίνα, ενώ την τιμητική τους είχαν και οι διαφόρων ειδών θεραπείες.

Τα μέτρα προστασίας έφεραν λιγότερα άτομα στους χώρους ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις. Ωστόσο, η αυξημένη πελατεία ανάγκασε τα κέντρα αισθητικής να διευρύνουν το ωράριό τους για να εξυπηρετήσουν παλιούς και καινούργιους πελάτες που προσπαθούσαν να εξυπηρετηθούν και σε καταστήματα από άλλες περιοχές.

Τρόμος η επέκταση του lockdown

Ιδιοκτήτες κέντρων αισθητικής και κομμωτηρίων εξηγούν πως η διήμερη παράταση δεν μπορεί να υποκαταστήσει, από πλευράς τζίρου, τις τρεις εβδομάδες του lockdown.

Όπως τονίζουν, μια πιθανή επέκταση της καραντίνας θα είναι καταστροφική για τις επιχειρήσεις τους και θα οδηγήσει σε λουκέτα καθώς θα τους στερήσει ενδεχομένως ακόμα και τις εισπράξεις των εορτών.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/11/2020