Αθλητικά

Στο νοσοκομείο και πάλι ο Ντιέγκο Μαραντόνα

03.11.2020 | 21:33 Eνσωμάτωση

Συγκίνηση στον κόσμο του ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει η είδηση, ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα νοσηλεύεται και πάλι σε νοσοκομείο, λίγες ημέρες μετά τα 60α του γενέθλια. Η κόρη του πάντως ξεκαθάρισε ότι ταλαιπωρείται από αναιμία και κατάθλιψη.

Στο νοσοκομείο στη Λα Πλάτα νοσηλεύεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα κατάθλιψης άγχους και αναιμίας, με την κόρη του Ντάλμα να μην μπορεί να κρύψει τη στεναχώρια της.

«Δεν είναι φυσιολογικό ένα 60χρονο άτομο, ακόμα διαυγές και ισχυρό, να σέρνεται και να δυσκολεύεται ακόμη και να μιλήσει. Είναι οδυνηρό να τον βλέπεις έτσι. Ζει συνεχώς καθηλωμένος και βομβαρδισμένος με φάρμακα. Η αλήθεια είναι ότι η καρδιά μου σπάει.»

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν συνδέεται με κορωνοϊό και όπως διαβεβαίωσε ο προσωπικός του γιατρός θα υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις και θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση για τουλάχιστον τρεις μέρες.

«Είναι δύσκολο να είσαι ο Μαραντόνα. Πολλή πίεση, πολλοί άνθρωποι. Τον είδα την Πέμπτη και ήταν καλά. Είναι ένα άτομο που παίρνει τις αποφάσεις του άμεσα και είναι εδώ επειδή ήθελε να έρθει.»

Ο Μαραντόνα τις τελευταίες ημέρες δεν ένιωθε καλά και στις πρόσφατες εμφανίσεις του έδειχνε καταβεβλημένος και αδύναμος.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 03/11/2020