Ελλάδα

Κορωνοϊός: Κάθε μέρα και χειρότερα στα Μέσα μεταφοράς

03.11.2020 | 16:51 Eνσωμάτωση

Η κάμερα του Live News πραγματοποίησε αυτοψία στα ΜΜΜ ο νόμος δεν τηρείται. Την εξήγηση δίνουν οι ίδιοι οι επιβάτες, που κάθε μέρα αντιμετωπίζουν τον ίδιο συνωστισμό.

8 κ 20 το πρωί. Η αποβάθρα στον σταθμό του μετρό βουλιάζει από κόσμο.

Όσοι προτίμησαν τα λεωφορεία από την άλλη δεν είναι σε καλύτερη μοίρα. Η πόρτα αδυνατεί να κλείσει

Η κάμερα του Live News πραγματοποιεί αυτοψία στα ΜΜΜ ο νόμος δεν τηρείται. Την εξήγηση δίνουν οι ίδιοι οι επιβάτες, που κάθε μέρα αντιμετωπίζουν τον ίδιο συνωστισμό.

Και σε κάθε στάση η κατάσταση αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει αφού όλαο και προστίθετνατ νέοι επιβάτες.

Οι επιβάτες μιλούν για χάλια στις δημόσιες συγκοινωνίες που όπως είναι οφθαλμοφανές ούτε τα ΚΤΕΛ που επιστρατεύτηκαν δεν μπορούν να αλλάξουν.

Ο συγχρωτισμός που επιβάλλεται στους πολίτες στα ΜΜΜ και η ραγδαία άυξηση των κροσυμάτων γενούν σκέψεις για νέο lockdown.

Είμαστε κοντά, ιδιαίτερα η Αττική, είμαστε κοντά, υπάρχει αυτή η σημαντική διασπορά, όταν υπάρχει αυτή η διασπορά, δεν προλαβαίνεις, για αυτό τον λόγο πρέπει να είναι οριζόντια ορισμένα μέτρα.

Την έκρηξη φορέων κορονοιού επιβεβαιώνουν και οι εξετάσεις που γίνονται στα λύματα της Αττικής.

«Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε μία σταθεροποίηση του ιϊκου φορτίου στα λύματα και ξαφνικά είδαμε μία αύξηση της τάξης του 20% την Κυριακή όπου αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία προς τα πάνω διάδοση, τώρα είναι γύρω στα 50.000 και παραπάνω.»

Με αυτούς τους ρυθμούς όπως λένε οι επιστήμονες η ανάσχεση με ήπια μέτρα μοιάζει αδύμνατη και η επανάληψη του λοκνταουν μοιάζει μονόδρομος γιοα όλη την χώρα

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 03/11/2020