Ελλάδα

Κορωνοϊός: Συνωστισμός και ταλαιπωρία στα αστικά λεωφορεία

02.11.2020 | 21:23

Ένας μόνο επιβάτης από αύριο στα ταξί, μέχρι 3 άτομα σε κάθε αυτοκίνητο με βάση τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από την Τρίτη. Εκεί όμως που εξακολουθεί το πρόβλημα να είναι άλυτο είναι στα λεωφορεία.

«Μερικά πράγματα δε φαίνεται ν’ αλλάζουν παρά την κρισιμότητα των στιγμών» λένε εκείνοι που είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς τις ώρες αιχμής. Δύο λέξεις περιγράφουν την εικόνα των ΜΜΜ. Συνωστισμός και ταλαιπωρία.

Ενισχύονται τα δρομολόγια

Στον στόλο έχουν προστεθεί και κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας 100 λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να φθάσουν τα 200, που θα καλύψουν 60 περιφερειακές γραμμές.

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για τα ΜΜΜ κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/11/2020

Ελλάδα
Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη φρικτή δολοφονία – Πού εστιάζουν οι αρχές

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία και οι περιγραφές για τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά -μπροστά στα μάτια του συζύγου της και δίπλα στο 11 μηνών μωρό της. Οι τρεις ληστές εισέβαλαν σε μονοκατοικία όπου ζούσε το ζευγάρι με το παιδί τους και αφού ακινητοποίησαν τον άνδρα, βασάνισαν μέχρι θανάτου τη νεαρή γυναίκα. Στη συνέχεια άρπαξαν 15.000 ευρώ μετρητά που είχε η οικογένεια κρυμμένα σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στο σαλόνι του σπιτιού, καθώς και κοσμήματα αντίστοιχης αξίας και τράπηκαν σε φυγή. Από τη μανία τους δε γλύτωσε ούτε το σκυλί της οικογένειας το οποίο σκότωσαν και κρέμασαν. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επικήρυξε τους δολοφόνους, προσφέροντας αμοιβή 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη τους ενώ ο 32χρονος σύζυγος του θύματος συντετριμμένος είπε: «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν αυτό που πάθαμε εμείς». Συγκινεί το στιγμιότυπο με τον αστυνομικό που έχει στην αγκαλιά του το βρέφος.