Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Αμετανόητοι ακόμη και την τελευταία στιγμή – Σε ποιες φυλακές θα κρατηθούν

23.10.2020 | 20:53 Eνσωμάτωση

Σε μια από τις πτέρυγες των φυλακών Δομοκού αναμένεται να κρατηθούν μαζί αλλά σε διαφορετικά κελιά, λόγω και των διαφορών μεταξύ τους, ο Γιώργος Γερμενής, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Με απειλές και ύβρεις κατά της ζωής προέδρου του δικαστηρίου, Μαρίας Λεπενιώτη, οι Χρυσαυγίτες προκαλούν ακόμα και την ώρα της μεταγωγής στις φυλακές του Νίκου Μιχαλολιάκου και των πρωτοπαλίκαρων του.

Αμετανόητα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης παρά την απόφαση καταπέλτη.

Σε Δομοκό, Μαλανδρίνο, Τρίκαλα

Τέσσερα σωφρονιστικά καταστήματα θα φιλοξενήσουν τους καταδικασθέντες για διεύθυνση, ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιώργος Γερμενής, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Νίκος Μίχος, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο Νίκος Κούζηλος, ο Αντώνης Γρέγος και ακόμα 17 μέλη των ταγμάτων εφόδου μεταφέρθηκαν στις φυλακές Δομοκού.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ο πρώην βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και ακόμα δύο μέλη ταγμάτων εφόδου μεταφέρθηκαν στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Τα υπόλοιπα μέλη ταγμάτων εφόδου μετήχθησαν στις φυλακές Τρικάλων, ενώ η μόνη γυναίκα που θα φυλακιστεί θα κρατηθεί στις φυλακές Ελεώνα Θηβών.

Σε χωριστά κελιά

Στις φυλακές Δομοκού θα υπάρχουν ειδικά μέτρα ασφαλείας για τους 27 καταδικασθέντες, ειδικό σχέδιο για τον προαυλισμό τους και κάμερες παρακολούθησης.

Ωστόσο, οι χωριστοί δρόμοι που έχουν τραβήξει το τελευταίο διάστημα, οδηγούν τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη και σε χωριστά κελιά, καθώς, τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες, δε θα κρατούνται στον ίδιο χώρο.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 23/10/2020